About

Virtual Reality begynner å bli mer og mer populær. Det kommer stadig nye VR-briller og utstyr. Den beste effekten får man når man kombinerer fysiske effekter og Virtual Reality. Derfor velger vi utstyr som gir deg den beste opplevelsen i Virtual Reality. Sørlandssenteret er eneste stedet i Norge hvor du kan få den råeste VR-opplevelse. 

 
 

Аппараты.jpg

9D VR Simulator

På 9D VR Simulator kan du se på en VR-film eller spile VR-spill som er spesielt laget til denne maskinen. Du kan se en ny verden i Virtual Reality rundt deg. 9D VR Simulator gjenspeiler alle bevegelser i Virtual Reality. Kjører du i full fart på berg- og dalbane får du mer vind i ansiktet. Du kan også styre bevegelser i VR-spill ved hjelp av joystick.  

 
Аппараты 23.jpg

5D VR Kino

5D VR Kino er en kraftig plattform som gir deg beste opplevelsen om du kjører jagerfly eller er på en ekstrem berg- og dalbane. Den har også fysiske effekter som vind, vann og berøring som er spesielt artig i skrekkfilmer. 

 
Аппараты 3.jpg

Virtualaizer med HTC Vive

Virtualizer er noe av det mest spennende man kan oppleve i dag. Med Virtualizer kan du gå i Virtual Reality. Dette gir veldig sterk innlevelse om du går i spøkelseshus eller kjemper mot zombie.  Alle spill har veldig god grafikk og med god lyd i headset blir du oppslukt av Virtual Reality.